Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Letni dopust 2021

2.4.2021, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:01:32

V zvezi z letnim dopustom se pogosto odpirajo različna vprašanja, povezana predvsem z njegovo pridobitvijo, odmero, izrabo in nazadnje tudi z možnostjo izplačila denarnega nadomestila za neizrabljen letni dopust. Na seminarju bomo poskušali odgovoriti na vsa relevantna vprašanja v zvezi z letnim dopustom. Nekateri interventni ukrepi so vezani tudi na izrabo letnega dopusta v letu 2021. Kjer so posebnosti pri določbah o letnem dopustu, ki veljajo za javne uslužbence, bodo obravnavane.

 

Predavateljica:

mag. Kaja Breznik Ladinikje odvetnica, od leta 2013 zaposlena v Odvetniški pisarni Bohl. Njena področja dela so gospodarsko, delovno, kazensko, civilno in upravno pravo, delovne izkušnje pa je med drugim pridobivala kot sodniška pripravnica na Višjem sodišču v Ljubljani ter naOkrožnem sodišču v Ljubljani kot strokovna sodelavka PDI.Leta 2016 je prejela znanstveni magisterij s področja civilnega in gospodarskega prava na Pravni fakulteti. Kot pravna strokovnjakinja z založbo Verlag Dashöfer sodeluje na področju delovnih razmerij, javnega sektorja, davkov in računovodstva (predavanja, priprava vzorcev dokumentacij, odgovarjanje na vprašanja, pisanje strokovnih člankov).

Priložene datoteke

PDFgradivo_letni_dopust_OSEM343.pdf 0.9 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih