Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Obračun in plačila vajencem dijakom in študentom za obvezno praktično delo, ter poročanje REK obrazcev

7.7.2021, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:54:55

Na on-line seminarju se bomo osredotočili na davčni in pravni vidik študentskega dela in dela dijakov in vajencev skozi praktični primer obračuna.

Na praktičnem primeru bomo obravnavali tudi višine prispevkov in drugih dajatev, podkrepljeno z zakonodajo in poročanje na REK obrazcih. Opredelili bomo olajšave za DDPO in spoznali zakonski vidik obračuna ter posebnosti v času pandemije.

Prikazane bodo tudi posebnosti za javni sektor.

 

Predavateljica:

Simona Matko Počivalšek (Svetovanje in izobraževanje Risto, Simona Matko Počivalšek s.p.) je diplomirana ekonomistka in svetovalka v podpori za ERP sistem Pantheon za modul plače in kadre. Ima več kot 14-letne izkušnje na področju računovodstva in kadrovanja, sodelovala je tudi v večjem mednarodnem podjetju pri registru notranjih kontrol na področju obračunavanja stroškov dela in kadrovanja. Dodatno je opravila več neformalnih izobraževanj s področja kadrovanja, računovodstva, notranje revizije in standardov kakovosti.

Priložene datoteke

PDFgradivo_Dogovor_in_placila_vajencem.pdf 0.75 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih