Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Aktualne delovnopravne možnosti v javnem sektorju v času razglašene epidemije

24.4.2020, Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:30:16

Odgovorili bomo na vprašanje, kako ravnati, kaj je novega in kakšne so zakonodajne spremembe v zvezi z epidemijo? Poudarek bo delovnih razmerjih za javne uslužbence in ukrepih za blažitev posledice krize za javni sektor.

Predavateljica:

Breda Koren - univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom, je vodja Službe za splošne zadeve v Službi Vlade Republike Slovenije. Opravlja naloge na področju delovnega prava in javnih uslužbencev, finančnega poslovanja, integritete na delovnem mestu, kadrovskega upravljanja, varstva pri delu in druge organizacijske naloge. Pred tem je pregledovala predpise s področja delovnega prava in socialnih zadev z vidika skladnosti z ustavo in pravnim redom Republike Slovenije in Evropske unije. Je sodnica porotnica na Delovnem sodišču v Ljubljani, svetovalka za preprečevanje trpinčenja na delovnem mestu in mediatorka z dolgoletnimi izkušnjami na področju družinskih, civilnih in delovnih sporov. Na Pravni fakulteti v Ljubljani opravlja doktorat iz delovnega prava.

Priložene datoteke

OSEM304_gradivo_ukrepi_korona.pdf 0.81 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih