Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

DDV spremembe od 1. 1. 2022 dalje

20.1.2022, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:16:45

S 1. 1. 2022 so začele veljati določene spremembe s področja DDV. Opaža pa se že napačno razumevanje le-teh. Napačno se razume, da je odbitek DDV možen samo od električnih vozil, ki bodo nabavljena od 1. 1. 2022 dalje, da se ukinja obvezno izdajanje računov, da se tujim davčnim zavezancem ne bo več potrebno identificirati za namene DDV v Sloveniji, da se vsebina računov malih davčnih zavezancev spreminja ipd. Vse navedeno ne drži, zato se nam za pravilno razumevanje in interpretacijo sprememb pridružite na seminarju. 

 

 

Predavateljica:

Mag. Aleksandra Heinzer je mednarodno uveljavljena davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 do 2022 je bila zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji, trenutno pa isto organizacijo zastopa v skupini VAT expert group, ki prav tako deluje pod okriljem Evropske komisije. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV dileme. Kot zunanja sodelavka svetuje največjim mednarodnim svetovalnim družbam, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev, ki jih organizira ta založba. Kot strokovna predavateljica s področja DDV sodeluje tudi s Slovenskim inštitutom za revizijo, hrvaško zbornico davčnih svetovalcev, srbskim združenjem davčnih svetovalcev in številnimi mednarodnimi organizatorji DDV izobraževanj.

Priložene datoteke

PDFgradivo_DDV-spremembe_OSEM377.pdf 0.44 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih