Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Gmail - katere nastavitve in funkcije morate poznati

10.5.2018, Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:26:04

Gmail je bil prvič dostopen 1. aprila 2004, ko je bil še v testni (beta) fazi, in je bilo za ustvarjanje novega računa potrebno povabilo s strani nekoga, ki tak račun že ima, od leta 2009 pa je ta email servis javno dostopen – to pomeni, da si lahko svoj Gmail račun ustvari  vsakdo – hitro, enostavno in brezplačno. Gmail nam ponuja nekatere zanimive nastavitve in dodatke, toda številni uporabniki Gmaila za slednje ne vedo oziroma jih ne poznajo. Prav zato smo v videu pripravili pregled nekaterih nastavitev oziroma funkcionalnosti Gmaila, ki bi vam utegnile priti še kako prav.

Med drugim si oglejte, kako je mogoče preklicati že poslano elektronsko sporočilo, kako spremeniti videz vašega Gmaila, nastaviti obvestila o novih sporočilih na vašem namizju, filtrirati sporočila, ki vsebujejo določeno ključno besedo ali celo naslov pošiljatelja, prav tako pa boste med drugim izvedeli, kako velika sporočila lahko prejemate in kako velika sporočila lahko pošiljate preko Gmaila. Izvedeli boste tudi, kaj je Gmail laboratorij in kaj vse vam ponuja.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih