Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Kako komunicirati, kadar se znajdemo pod pritiski časovnih rokov

18.11.2022, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:01:11

Verjetno ste se tudi sami že znašli pod pritiskom časovnih rokov. Zahteve FURS-a in pravočasna oddaja DDV-ja ali pa obračun plač v vas sprožijo napetosti in stres, saj potrebujete vse potrebne podatke. Ob vsem tem ne bo šlo brez podatkov o dopustih, bolniških izostankih, kreditnih obveznostih, jubilejnih nagradah … Kako jih pridobiti, ker ljudje zamujajo, se ne odzivajo; obljubijo, a na obljube očitno pozabijo …?

Morda začnete s prošnjami, ki se na koncu končajo že z grožnjami in slabo voljo ter utrujenostjo in naveličanostjo. Vse skupaj pa se še zakomplicira, če gre kdo od vaših sodelavcev na bolniško ali dopust, morda zamenja službo …, zato mora njegove naloge prevzeti nekdo drug; seveda nima vseh informacij oz. podatkov, zato se pojavi še več napetosti, slabe volje, morda očitkov, izbruhov nezadovoljstva in prepirov. Kaj lahko storite?

Kako pravilno komunicirati v takih situacijah? Kako reševati nastale konfliktne situacije?

 

Predavateljica:

Tatjana Zidar Gale univ. dipl. dramaturginja, NLP trener in NLP coach, certificirana integrativna relacijska psihoterapevtka, učiteljica čuječnosti. Diplomirala je na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo. Leta 2002 je pridobila najvišji mednarodni certifikat in naziv trener NLP, leta 2005 pa na univerzi v Santa Cruzu (ZDA) še mednarodno licenco in naziv »NLP-coach«. Je mednarodno certificirana psihoterapevtka integrativne relacijske psihoterapije. Študirala je na IPSI (Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje) v Ljubljani ter diplomirala na I.I.P.A. (International Integrative Psychotherapy Association). Leta 2012 je postala učiteljica čuječnosti, od takrat redno izvaja tečaje in delavnice premagovanja stresa. Je članica Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo SINTA ter članica mednarodne zveze I.I.P.A. Že 25. leto vodi seminarje in delavnice retorike, pogajanj, medosebnega komuniciranja, reševanja konfliktnih situacij … Prav tako izvaja individualne in partnerske terapije, coaching ter individualne treninge s področja retorike in komuniciranja. Je soavtorica knjig Dialog – gibalo sprememb in učbenika Retorika, uvod v govorniško veščino ter avtorica knjig Retorika – moč besed in argumentov, Medosebno komuniciranje na delovnem mestu in Retorika – veščina prepričevanja.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih