Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Povezava med delovnimi listi v Excelu

9.3.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:05:55

Program Microsoft Excel nam omogoča, da imamo znotraj ene datoteke več zavihkov. Ko ustvarimo novo datoteko, imamo privzeto tri delovne liste, lahko pa jih seveda naredimo še veliko več znotraj ene datoteke.

V primeru, kadar imamo v Excelu več zavihkov, in posledično ogromno podatkov, lahko uporabimo podatke z vseh zavihkov znotraj enega Excelovega dokumenta. Tako lahko pri analizi podatkov oziroma vnašanju formul povežemo podatke z različnih delovnih listov in končni rezultat prikažemo le na enem delovnem listu, kar pomeni, da je vse skupaj bolj pregledno in enostavneje. 

Oglejte si, kako naredite povezavo med delovnimi listi in si olajšate delo z Excelovimi delovnimi listi.

 

Predavatelj:

Aleksandar Lazarević je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Več kot 20 let dela na področju razvoja programske opreme v različnih vlogah: kot razvijalec, načrtovalec informacijskih sistemov, vodja projektov in kot vodja razvojnih skupin. Trenutno se ukvarja z izobraževanjem računalniških strokovnih predmetov, in sicer kot predavatelj na srednji in višji šoli. Delal je na več projektih razvoja informacijskih sistemov v državni upravi ter v gospodarskih organizacijah, tako doma kot v tujini. Na strokovnem področju ga zanimajo uporaba preglednic na področju financ, testiranje programske opreme ter vizualizacija podatkov.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih