Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Pregled osnovnih menijev v Excelu

25.10.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:21:23

V video lekciji je predstavljen pregled osnovnih menijev v programu Microsoft Excel - predavatelj Aleksandar Lazarević pojasnjuje, čemu služijo določeni meniji in kdaj jih uporabiti. V programu obstaja kar nekaj menijev oziroma ukazov, za katere niti ne vemo ali jih niti ne opazimo.

 

Predavatelj

Aleksandar Lazarević

Aleksandar Lazarević
je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Več kot 20 let dela na področju razvoja programske opreme v različnih vlogah: kot razvijalec, načrtovalec informacijskih sistemov, vodja projektov in kot vodja razvojnih skupin. Trenutno se ukvarja z izobraževanjem računalniških strokovnih predmetov, in sicer kot predavatelj na srednji in višji šoli. Delal je na več projektih razvoja informacijskih sistemov v državni upravi ter v gospodarskih organizacijah, tako doma kot v tujini. Na strokovnem področju ga zanimajo uporaba preglednic na področju financ, testiranje programske opreme ter vizualizacija podatkov.
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih