Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Računovodski pogovor o aktualnih vprašanjih glede knjiženja prihodkov

21.10.2020, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:03:53

Predavateljica bo podala odgovore na vaša vprašanja, ki zajemajo problematiko knjiženja za prihodke

- knjiženje državnih pomoči iz naslova preprečevanja posledic epidemije COVID-19

- knjižbe časovnih razmejitev

- knjiženje prihodkov glede na to, ali gre za prihodke iz tržne dejavnost ali javne službe

- in še in še…

Spletni seminar je tokrat potekal v malce spremenjeni obliki, in sicer na način "vprašanj in odgovorov", ki so jih udeleženci lahko zastavili predavateljici , predavateljica pa je nanje ustno odgovorila. Ker gre za široko paleto poslovnih dogodkov, ki so se v zadnjih mesecih pojavili z namenom obvladovanja vplivov posledic epidemije na gospodarstvo, menimo, da so udeleženci na ta način lahko pridobili kar največ rešitev ali pojasnil za nastale situacije.

 

PREDAVATELJICA:

Majda Gominšek, finančna svetovalka, je ekonomistka z več kot 25-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju. Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in samostojne podjetnike ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Za založbo Verlag Dashöfer izvaja strokovne seminarje, spletne klepetalnice in video seminarje ter odgovarja na vprašanja naročnikov.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih