Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

ZJN-3A in druge zakonodajne novosti na področju javnega naročanja

1.6.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:43:21

V video seminarju ZJN-3A in druge zakonodajne novosti na področju javnega naročanja predavatelj, mag. Boštjan J. Turk, podrobneje predstavi nov zakon o javnem naročanju (ZJN-3A), ki je začel veljati v začetku aprila, uporabljati pa se bo pričel z mescem novembrom. Zakon namreč poskuša še v večji meri zagotoviti spoštovanje delovne, socialne in okoljske zakonodaje, uvaja pa tudi nekaj zanimivih novosti, kot je denimo redni periodični nadzor izvajalca oz. podizvajalca s strani naročnika. Predavatelj, pravni strokovnjak, v videu predstavi tudi druge novosti na področju javnega naročanja, denimo elektronsko javno naročanje in pa nove mejne vrednosti.

 

Kazalo vsebine:

  • Bistvene novosti novele zakona (ZJN-3A)
  • Novi 67.a člen ZJN-3A
  • Obveznost upoštevanja socialnih vidikov
  • Veljavnost starih in novih predpisov
  • Pravilnik o enotnem informacijskem sistemu na področju javnega naročanja
  • Nove mejne vrednosti za javno naročanje

    

Predavatelj

mag. Boštjan J. Turk

mag. Boštjan J. Turk
Je direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane. Po izobrazbi je magister pravnih znanosti in diplomant svetovno znane akademije Saint George International iz Londona iz področja poslovnih ved. Je tudi sodelavec Dublin Business School (DBS) iz Irske. Ima številne študijske in delovne izkušnje iz tujine, saj je bil ekskluzivni zastopnik REUTERS TV iz Londona in član Akademije za politične študije iz New Yorka. Poleg tega je habilitirani učitelj za področje gospodarskega, poslovnega in nepremičinskega prava in predavatelj na številnih dobro obiskanih seminarjih doma in v tujini.

Priložene datoteke

Novosti ZJN-3A.pdf 0.24 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih