Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Izločitveni razlogi v javnem naročanju

21.2.2020, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:44:53

V video seminarju bo predavatelj, mag. Boštjan J. Turk predstavil področje izločitvenih razlogov na področju javnih naročil. Predavatelj bo tako pojasnil pravila, kdaj mora naročnik v postopku javnega naročila izločiti ponudnika.

 

Vsebina:

  • Uvod
  • Razlogi za izključitev - obligatorni del
  • Obligatorna izključitev zaradi kaznivih dejanj
  • Katera so ta kazniva dejanja?
  • Izločitev velja tudi za kazniva dejanja, storjena v tujini
  • Plačilo obveznih dajatev
  • Subjekti z negativnimi referencami, prekrški glede plačil za delo
  • Izjema za nekatere naročnike na infrastrukturnem področju
  • Fakultativni razlogi za izključitev
  • Kdaj je možna izključitev, ne glede na to, ali je predvidena v dokumentaciji?
  • Obveznosti na področju okoljeksga, delovnega in socialnega prava, kršitev poklicnih pravil
  • Postopek zaradi insolventnosti, izkrivljanje konkurence
  • Nasprotje interesov, izkrivljanje konkurence
  • Nekvalitetno izvajanje javnega naročila, zavajujoče razlage
  • Vplivanje na odločanje naročnika
  • Kdaj gre za neupravičeno vplivanje?

 

Predavatelj:

mag. Boštjan J. Turk je direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane. Po izobrazbi je magister pravnih znanosti in diplomant svetovno znane akademije Saint George International iz Londona iz področja poslovnih ved. Je tudi sodelavec Dublin Business School (DBS) iz Irske. Ima številne študijske in delovne izkušnje iz tujine, saj je bil ekskluzivni zastopnik REUTERS TV iz Londona in član Akademije za politične študije iz New Yorka. Poleg tega je habilitirani učitelj za področje gospodarskega, poslovnega in nepremičinskega prava in predavatelj na številnih dobro obiskanih seminarjih doma in v tujini.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih